Грејач за аквариум “Diversa Thermo Plus 100”

790.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

“Diversa Thermoplus 100” 
-Потопен грејач за аквариум со моќност од 100w
-Со вграден термостат
-Овозможува прецизно подесување на температура
-Опсег на подесување од 18 до 35 степени целзиусови
-Изработен од специјално стакло
-За солени и слатководни аквариуми
-Безбеден за користење
-Идеален избор за аквариуми со капацитет до 100 литри
-Должина:26цм
-Производител: “Diversa Poland”