Gill’s Pelo Ruvido шампон за кучиња и мачиња со грубо влакно 200мл

240.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Gill’s Pelo Ruvido е шампон кој е наменет за раси на кучиња и мачиња кои имаат грубо и долго влакно. Со користење на овој шампон се истакнува бојата на крзното, по бањањето крзното има прекрасен волумен и нежен мирис. Наменет е за кучиња и мачиња постари од 12 месеци.