Gill's Nuvola Rossa шампон за кучиња и мачиња со црвена длака 200мл

240.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Gill’s Nuvola Rossa е прекрасен шампон од италијански производител кој е наменет за кучиња и мачиња со црвена и темна боја на влакното. Совршено ја мие длаката оставајќи ја огнено темна. Го омекнува крзното и му дава свеж мирис.