Gill's Antipruriginoso шампон за куче и маче против чешање 200мл

240.00 ден

Опис на производот

Gill’s Antipruriginoso е шампон за кучиња и мачиња против чешање.Тој ги отстранува иритирачките материјали од кожата. Своето дејство го врши со темелно елиминирање на разни надразнувачи од кожата и нормализирање на состојбата. Наменет е за кучиња и мачиња постари од 12 месеци.