Gill's шампон за кучиња и мачиња со темно крзно 200мл

240.00 ден

Опис на производот

Gill’s Black Cloud шампонот е ревитализирачки шампон дизајниран за кучиња и мачиња со темно влакно. Се нанесува по целото тело, создавајќи пена која остава нежен мирис, овозможувајќи нежно влакно по бањањето. Се препорачува за кутриња и мачиња постари од 12 месеци со темна боја на влакното.