FORESTO антипаразитски околувратник за кучиња над 8 килограми

2,810.00 ден

Опис на производот

FORESTO антипаразитскиот околувратник е наменет за кучиња над 8 килограми. Се користи за третман од инфестација со крлежи, болви и нивни ларви и вошки. Исто така, антипаразитскиот околувратник индиректно штити и од бабезија, ерлихија и лашманија и други векторски болести кои се пренесуваат преку крлежи и болви. Наменет е само за надворешна употреба и неговото дејство трае 7 до 8 месеци.