FLEXI поводник со извлекување XS (до 3 метри)

1,135.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

FLEXI поводник со извлекување (јаже) до 3 метри. Наменет за кучиња до максимум 8 килограми. Достапен во повеќе бои.