FLEXI поводник со извлекување С (до 5 метри)

1,490.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

FLEXI поводник со извлекување (јаже) до 5 метри. Наменет за мали раси на кучиња до максимум 12 килограми. Достапен во повеќе бои.