FLEXI поводник со извлекување С ( до 5 метри)

1,700.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

FLEXI поводник со извлекување (трака) до 5 метри. Наменет за мали раси на кучиња до максимум 15 килограми. Достапен во повеќе бои.