.

FLEXI поводник со извлекување М (до 5 метри)

1,890.00 ден

Out of stock

Опис на производот

FLEXI поводник со извлекување (трака) до 5 метри. Наменет за средни раси на кучиња до максимум 25 килограми. Достапен во повеќе бои.