FLEXI поводник со извлекување М ( до 5 метри)

1,600.00 ден

Опис на производот

FLEXI поводник со извлекување (јаже) до 5 метри. Наменет за средни раси на кучиња до максимум 20 килограми. Достапен во повеќе бои.