FLEXI поводник со извлекување Л (до 5 метри)

1,950.00 ден

Out of stock

Опис на производот

FLEXI поводник со извлекување (трака) до 5 метри. Наменет за големи раси на кучиња до максимум 50 килограми. Достапен во повеќе бои.