FLAMINGO Разладувачка играчка за куче

575.00 ден600.00 ден

FLAMINGO Разладувачка играчка за куче – коска
600.00 ден
FLAMINGO Разладувачка играчка за куче – топка
575.00 ден

Опис на производот

Материјал: термопластична гума
Водоотпорен
Ставете ја играчката во замрзнувач за дополнително ладење.
Оваа играчка за освежување е одлична за забите на миленикот.
Достапна е во две различни форми : топка и коска.