Flamingo – Навлака за заштита од миленици на седиштето од автомобилот

1,490.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Навлака за заштита од миленици на седиштето од автомобилот.

Димензии: 130х70см

Боја: Црна

Навлака за заштита од миленици на седиштето од автомобилот.