FERRIBIELLA порцелански сад за куче

1,290.00 ден

Опис на производот

Порцеланскиот сад за куче од познатиот италијански бренд “FERRIBIELLA” е погоден за сите миленици. Наменет е за сува храна или вода. Изработен е целосно од керамика што овозможува лесно чистење. Производот е направен од 100% безопасен материјал за здравјето на луѓето и животните.