FERPLAST Околувратник давилка за куче TWIST CS

1,150.00 ден1,370.00 ден

FERPLAST Околувратник давилка за куче TWIST CS – CS18/50
1,370.00 ден
FERPLAST Околувратник давилка за куче TWIST CS – CS12/60
1,150.00 ден

Опис на производот

Полу-давилките Twist се направени од плетено најлонско јаже.Околувратниците се направени со внимание по кое се познати сите производи за домашни миленици на Ferplast, со максимален фокус на удобноста и безбедноста на вашето домашно милениче, обезбедени од цврстите материјали што се користат. Околувратниците за кучиња Twist совршено се вклопуваат за вашиот миленик, а благодарение на прстенот за заклучување може да се прилагодат на саканата ширина, така што нема да биде премногу тесно околу вратот.