Dr.Sekiz Калцевит за мали кучиња (до 12 месеци)

500.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Kalcevit-от е идеална комплементарна дополнителна храна која се препорачува во редовната исхрана на мали кучиња (до 12 месеци старост). Обезбедува правилен развој на коските, квалитетен и здрав раст, за гравидна кучка и кучка во лактација, обезбедува заштита од губење калциум и одржување добар статус на коските и виталност. Kalcevit-от покрај својот зголемен состав на калциум и фосфор, ги содржи сите есенцијални витамини, минерали, микроелементи и аминокиселини избалансирани како во својот меѓусебен однос, така и во однос на физиолошките потреби наведената категорија на кучиња

Редовна, дневна препорачана доза:

1 таблета на 10 кг. телесна тежина на куче.

Зголемена тераписка, дневна препорачана доза:

2 таблети на 10 кг. телесна тежина на куче.