Хранилка дупла Double Space Bowl 2x200ml

140.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

SPACE BOWL е колекција на полски садови изработени од висококвалитетна пластика. Хранилките се достапни во неколку бои така што  ни овозможува лесно да го избереме моделот што одговара најдобро на потребите на миленичето и да ги усогласиме со дизајнот на ентериерот.

Достапни бои: розева, сина, сива, тиркизна, кремаста.

SPACE BOWL е колекција на полски садови изработени од висококвалитетна пластика. Хранилките се достапни во неколку бои така што  ни овозможува лесно да го избереме моделот што одговара најдобро на потребите на миленичето и да ги усогласиме со дизајнот на ентериерот.

Достапни бои: розева, сина, сива, тиркизна, кремаста.