.

CROCI FBI црвен мантил за куче 80 сантиметри

2,356.00 ден

Опис на производот

Со CROCI FBI мантилот не плашете се од дожд. Вашиот миленик ќе биде заштитен при секоја прошетка! Мантилот има воздушна мрежеста постава и е идеален за средината на сезоната. Лесно се облекува, а прицврстувањето на копчињата ви овозможува да го прилагодите според градбата на Вашето куче. Практичен е и лесен за користење секогаш кога одите заедно со миленикот на прошетка! Мантилот е наменет за кучиња од голема раса со должина од 80 сантиметри.