Шампон за мали кучиња COMFY NATURAL PUPPY 250ml

420.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Линијата на природни шампони COMFY е козметика од висока класа, произведена во Полска, од најквалитетни состојки. Предноста на природните шампони е 100% природен состав, без штетни состојќи, уништувачки протеини SLS или вештачки мириси. Тие ефикасно и нежно се грижат за крзното, обезбедувајќи негов здрав изглед. Шишето со диспензерот го прави лесен за употреба. Шампонот е во форма на концентрат.