Cat Royal песок за мачки со мирис на лаванда 10кг

553.00 ден

Опис на производот

Хигиенскиот песок за маче ја спречува миризбата, го абсорбира амонијакот и целосно ја впива влагата правејќи грутчиња, за полесно чистење и одржување на хигиена.