Филтер со активен јаглен Carbon Filter 25x15x1cm

225.00 ден

Опис на производот

Филтер за тоалет од активен јаглен кој помага во апсорбирање на непријатните мириси. Само измерете која димензија ви треба и исечете го парчето.