Barry King – Новогодишна лежалка за миленици

1,590.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Удобен и мек кревет за кучиња и мачки.

Направен од трајна ткаенина, зашиена со издржливи конци.

Лежалките се полни со висококвалитетна полиуретанска пена, отпорна на деформација од долготрајна употреба.

Димензии: 37х47цм.