Anima Strath – додаток во исхраната за сите видови животни на база на растителен квасец

1,042.00 ден1,848.00 ден

Anima Strath - додаток во исхраната за сите видови животни на база на растителен квасец – 100 мл
1,042.00 ден
Anima Strath - додаток во исхраната за сите видови животни на база на растителен квасец – 250 мл
1,848.00 ден

Опис на производот

Помага да се зголеми отпорноста на организмот, помага во формирањето и одржувањето на здраво и сјајно крзно, ја подобрува работата на органите за варење, го поттикнува метаболизмот. Го подобрува растот и развојот и помага во одржувањето на здравјето и благосостојбата на животното. Квасецот содржи значајна количина на комбинација од разни состојки како што се: протеини, масти, јагленохидрати, витамини, минерали, амино киселини, елементи во трагови и ензими. Anima Strath е произведен исклучиво од природни состојки без додаток на вештачки бои и адитиви и останати хемиски состојки.

До 15 кг. – 1/2 чајно лажиче

15-35 кг. – 1 чајно лажиче

35-50 кг. – 2 чајни лажичиња