Аквариум сет “Diversa Trio Comfort 85”

29,900.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

“Diversa Тrio comfort 85 ” e аголен аквариумски сет.
Сетот се состои од
– шкаф од црна иверка и алуминиумски цевки
– аквариум 85х85х50 со предно заоблено стакло 120см
– пвц капак
– осветлување Т8 2х18w
– термо подлога