Аквариум “Diversa 120AP”

14,990.00 ден

Out of stock

Опис на производот

При изборот на “Diversa 120АП” аквариумот добивате производ:
-Правоаголен аквариум од рамно стакло кое се карактеризира со висока транспарентност и издржливост
-Произведен во согласност со европските безбедносни норми прецизно комбинирани во безбедна целина со двојни силиконски рабови
-Дополнително обезбеден со систем на странични носачи на стакло прилагодени на големината на садот
-Сигурносна основа за садот изработена од високо квалитетна пластика
-Модерен пластичен капак со вградено водоотпорно флуоросцентно осветлување со моќност од 2х30W/6500K
-Димензии:
Должина:120цм
Широчина:40цм
Височина :50цм
Волумен:240 литри