Храна за маче Advance Cat Adult Chicken & Rice, пилешко и ориз

487.00 ден7,300.00 ден

Храна за маче Advance Cat Adult Chicken & Rice, пилешко и ориз – 1кг
487.00 ден
Храна за маче Advance Cat Adult Chicken & Rice, пилешко и ориз – 3кг
1,397.00 ден
Храна за маче Advance Cat Adult Chicken & Rice, пилешко и ориз – 1кг
7,300.00 ден

Опис на производот

Advance Cat Adult Chicken & Rice е високвалитетна храна за мачки од 1 до 10 години. Специјално формулирана да ги задоволи специфичните потреби на вашата мачка, ги зајакнува нејзините природни бариери и одбранбеиот систем, помагајќи му во одржувањето оптимална pH на урината, добро дентално здравје и здрав дигестивен систем. Содржи високи нивоа на протеини и масти.

Содржи: таурин, незаменлива аминокиселина за подобар вид и срцева активност; Омега-3 и Омега-6 масни киселини, кои допринесуваат за здрава кожа и сјајно влакно.

Пилешко месо (21%), пченка, дехидриран протеин од живина, пченкарен протеин, ориз (8%), масти од животинско потекло, дехидриран свински протеин, хидролизиран животински протеин, рибино масло, калиум цитрат, плазмени протеини, природен извор на имуноглобулини (0,5%), калиум хлорид, сол и природни полифеноли.

Протеин 36 %
Мазнини 15.8 %
Влакна 1.5 %
Сурова пепел 6.9 %
Витамин А 27000 единици
Витамин Д3 1800 единици
Витамин Е 500 мг
Витамин Ц 70 мг
Таурин 1380 мг
Железо 131 мг
Јод 1.4 мг
Бакар 8.8 мг
Манган 40 мг
Цинк 148 мг
Селен 0.1 мг