176.00 ден

Опис на производот

Играчките се добри за забава и квалитетно поминато време со вашата мачка, но и занимација кога мачката останува сама дома. Вистинската играчка ќе донесе радост и разновидност во секојдневниот живот на вашето домашно милениче. Со нашите играчки ќе ја израдувате секоја мачка.

Парталавата канди топка со сигурност ќе внесе радост и забава во секојдневието на вашиот миленик.

Димензии : 11 cm