.

Џемпер за куче 30цм

945.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Џемперот е наменет за мали раси на кучиња со должина од 30 цм. Џемперот е плетен и го заштитува миленикот од студот за целосно уживање во зимските прошетки. На вашиот миленик ќе му биде овозможена топла и удобна прошетка