Џангл – клампинг ПРЕМИУМ антибактериска песок од бентонит со активен јаглен и алое вера

630.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Џангл – клампинг ПРЕМИУМ антибактериска песок од бентонит
со активен јаглен алое вера
Еколошка хигенска тоалетна песок  за маче.
Го абсорбира амонијакот и целосно ја впива влагата правејќи грутчиња.