Јаспис сад за храна и пијалок песок 700ml – 16,8×16,8×6,5cm

965.00 ден

Опис на производот

Керамички сад за храна и пијалоци
*Рабови од 8 мм
*Гумени стапала одоздола
*Идеален за кучиња и мачки
*Современ дизајн

Садот за храна и пијалоци D&D HOME Jasper е керамички сад современ финиш на глазура. Јасписот е цврст сад – неговите страни се дебели околу 8 мм. Одоздола, садот има гумени стапала за да се спречат гребнатини на подот.