Јакна со качулка бордо 45cm

1,950.00 ден

Опис на производот

Модерна и топла јакна со качулка. Лесно се ракува при облекување и е многу удобно за кучето. При изборот на големина, важно е да се измери целата должина на грбот. Вашето четириножно милениче ќе изгледа неодоливо, а прошетките на студено време повеќе нема да ви претставуваат проблем. Прицврстувањето се врши со пластични столпчиња. Материјалот е лесен за одржување и може да се пере рачно на 30°C.