Јакна за миленик ROKO PLUS

2,840.00 ден3,025.00 ден

Јакна за миленик ROKO PLUS – XXS
2,840.00 ден
Јакна за миленик ROKO PLUS – XS
2,885.00 ден
Јакна за миленик ROKO PLUS – S
2,930.00 ден
Јакна за миленик ROKO PLUS – M
2,975.00 ден

Нема на залиха

Јакна за миленик ROKO PLUS – L
3,025.00 ден

Опис на производот

Јакната за миленик “ROKO PLUS” е високо квалитетна јакна, која ќе го заштити вашиот миленик во студените зимски денови. Јакната е со две лица, од едната страна сина, од другата страна зелена и гарантира топли и удобни прошетки. Достапна е во повеќе големини.