Јакна за миленик REX

2,950.00 ден3,200.00 ден

Јакна за миленик REX – XXS
2,950.00 ден
Јакна за миленик REX – XS
3,015.00 ден
Јакна за миленик REX – S
3,080.00 ден
Јакна за миленик REX – M
3,145.00 ден
Јакна за миленик REX – L
3,200.00 ден

Опис на производот

Јакната за миленик “REX” е високо квалитетна јакна, која ќе го заштити вашиот миленик во студените зимски денови. Јакната е со две лица, од едната страна црвена, од другата страна карирана и гарантира топли и удобни прошетки. Достапна е во повеќе големини, и во две бои : црна и црвена