Јакна за миленик MONTY

2,930.00 ден3,190.00 ден

Јакна за миленик MONTY – XXS
2,930.00 ден

Нема на залиха

Јакна за миленик MONTY – XS
2,995.00 ден
Јакна за миленик MONTY – S
3,060.00 ден
Јакна за миленик MONTY – M
3,120.00 ден

Нема на залиха

Јакна за миленик MONTY – L
3,190.00 ден

Опис на производот

Јакната за миленик “MONTY” е високо квалитетна јакна, која ќе го заштити вашиот миленик во студените зимски денови.  Достапна е во повеќе големини.