Јакна за миленик РОКО

2,710.00 ден2,920.00 ден

Јакна за миленик РОКО – XXS
2,710.00 ден
Јакна за миленик РОКО – XS
2,765.00 ден
Јакна за миленик РОКО – S
2,810.00 ден
Јакна за миленик РОКО – M
2,855.00 ден
Јакна за миленик РОКО – L
2,920.00 ден

Опис на производот

Јакната за миленик “ROKO” е високо квалитетна јакна, која ќе го заштити вашиот миленик во студените зимски денови. Јакната е со две лица, од едната страна зелена, од другата страна портокалова и гарантира топли и удобни прошетки. Достапна е во повеќе големини.