Јакна за миленик ЗУМА

2,930.00 ден3,115.00 ден

Јакна за миленик ЗУМА – XSS
2,930.00 ден
Јакна за миленик ЗУМА – XS
2,975.00 ден
Јакна за миленик ЗУМА – S
3,020.00 ден
Јакна за миленик ЗУМА – M
3,070.00 ден
Јакна за миленик ЗУМА – L
3,115.00 ден

Опис на производот

Јакната за миленик “ZUMA” е високо квалитетна јакна, која ќе го заштити вашиот миленик во студените зимски денови. Достапна е во повеќе големини. Достапна во две бои: сина и жолта.