.

Јакна за куче CROCI 40цм

2,465.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Јакната од колекцијата Melting Pet by Croci има две лица. Од едната страна е шушкава, погодна за дожд, снег и ниски температури, додека ткаенината од другата страна му овозможува елегантен изглед на Вашиот миленик. На краевите се поставени рефлектирачки ленти за дополнителна безбедност при ноќните прошетки.

Поставата, прилагодливите клинови и ребрестите краеви гарантираат удобност и максимална практичност. Исто така, на јакната има отвор за лесно ставање на поводник.

Јакната може да се пере рачно и во машина на 30 °.

Наменета е за мали раси на кучиња од 40 сантиметри.