Хранилка за птици

40.00 ден

Опис на производот

Хранилка – Минералка за птици (голема)

Пластична хранилка која се прикачува на кафезот од внатрешна страна. Дополнително има и додаток на кој вашата птица ќе застане и ќе си го олесни хранењето.  Едноставна за употреба и лесно се одржува и чисти.

Димензии:8х5х3.5см

Сад за поставување храна и додатоци