Хранилка за птици

20.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Хранилка – Минералка за птици

Пластична хранилка во која се прикачува на кафезот од внатрешна страна. Едноставна за употреба и лесно се одржува и чисти.

Димензии:6х1х1см

Сад за поставување храна и додатоци