Хранилка за птици

60.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Хранилка – Минералка за птици

Затворена пластична хранилка која се прикачува на кафезот од внатрешна страна и не дозволува да се истура и расфрла храната и остатоците. Дополнително има и додаток на кој вашата птица ќе застане и ќе си го олесни хранењето.  Едноставна за употреба и лесно се одржува и чисти.

Димензии:8х8х4см

Сад за поставување храна и додатоци