Хранилка за птици

50.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Хранилка – Минералка за птици

Пластична хранилка во форма на круг која се прикачува на кафезот од внатрешна страна. Дополнително има и додаток на кој вашата птица ќе застане и ќе си го олесни хранењето.  Едноставна за употреба и лесно се одржува и чисти.

Димензии:5.5х3.5см

Сад за поставување храна и додатоци