Хранилка за птици со диспанзер

200.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Хранилка за птици со диспензер

Затворена пластична хранилка која се прикачува на кафезот од внатрешна страна, со помош на канистерот не дозволува да се истура и расфрла храната и остатоците. Дополнително има и додаток на кој вашата птица ќе застане и ќе си го олесни хранењето. Едноставна за употреба и лесно се одржува и чисти.

Димензии:7.5х10.5х15см

Сад за поставување храна и додатоци