Хранилка за птици – мала

25.00 ден

Опис на производот

Хранилка – Минералка за птици (мала)

Пластична хранилка која се прикачува на кафезот од внатрешна страна. Едноставна за употреба и лесно се одржува и чисти.

Димензии: 4х5.8х3см.

 

Сад за поставување храна и додатоци