Хранилка за птици – голема

30.00 ден

Опис на производот

Хранилка – Минералка за птици (голема)

Пластична хранилка која се прикачува на кафезот од внатрешна страна. Едноставна за употреба и лесно се одржува и чисти.

Димензии: 4.5х8х3см.

Сад за поставување храна и додатоци