Храна за риби SPECIAL MIX 125мл

80.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Комплетна храна која содржи квалитетни суровини кои содржат важни хранливи материи за живот и витамини кои ги зајакнуваат одбрамбените механизми на малите риби. Позитивно влијае на структурата на скелетот и го помага растот. Се храни неколку пати на ден во мали количини.