Храна за копнени желки

120.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Храна за копнени желки – Vitapol
Состав: глуварче, билка од овес, хлеб, лист од малина, невен цвет, цвет од шипинка, копривa и други состојки.

Нето: 30гр.

Храна за желки