Храна за водни желки Тетра Гамарус 100мл

105.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Комплетно природна храна за водни желки исушена и спакувана под антисептички услови.Природено богата со калциум, минерали и растителни влакна. Ја зајакнува цврстината на обвивката.