Храна за водни желки МИКС 125мл

105.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Гранулирана храна за желки која содржи квалитетни суровини кои содржат важни хранливи материи за животот и витамини кои ги зајакнуваат одбрамбените механизми. Позитивно влијае на структурата на скелетот и го помага растот. Се храни неколку пати на ден во мали количини.