Филтри “Tetra EasyCrystal Filter C100”

390.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

  • Сет од три резервни филтри за аквариумите  “Tetra Cascade Globe” 
  • Интензивна механичка и биолошка филтрација
  • Филтер-касетата обезбедува кристално чиста, здрава вода.